Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το mounir βάφεσ


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥO balayage expert Yannis Aristeidou είναι ένας κομμωτής με εμπειρία 20 χρόνων στον χώρο της υψηλής κομμωτικής και του χρώματος. Η φήμη του ξεπερνά τα σύνορα της Θεσσαλονίκης όπου είναι η έδρα της δουλειάς του, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον επισκέπτονται και από μακριά για να μεταμορφώσει και να ανανεώσει το στυλ τους, ενισχύοντας την εικόνα τους.

Έχοντας αναδημιουργήσει το περιβάλλον του κομμωτηρίου του ο Yannis Aristeidou κατάφερε να κάνει την εμπειρία της δουλειάς του ηγετική στον χώρο του. Το όνομα Yannis Aristeidou balayage expert είναι σήμερα σήμα κατατεθέν για τα καλύτερα κομμωτήρια στην Βόρεια Ελλάδα. Η ομάδα του αποτελείται από εξειδικευμένους στυλίστες που γνωρίζουν τις τελευταίες τάσεις και είναι εκπαιδευμένοι από τον ίδιο.

Οι δουλειές του Yannis Aristeidou αναδεικνύουν το έμψυχο υλικό: το πρόσωπο, τον άνθρωπο και την προσωπικότητά του ανεξάρτητα από το φύλλο, την ηλικία, την κουλτούρα και την προηγούμενη κατάσταση. Καταφέρνει να είναι μοναδικά δημιουργικός με πρωτοποριακές τεχνικές, θεραπείες, εξειδικευμένη περιποίηση μαλλιών και πραγματικά αποτελέσματα. Η ολιστική πρόταση του Yannis Aristeidou για τα μαλλιά εκτιμάται ιδιαίτερα αφού καταφέρνει την ανανέωση της εικόνας του προσώπου. Ο ίδιος, χωρίς να χάσει το χάρισμά του γίνεται περισσότερο δημιουργικός, καινοτόμος και πολυσυλλεκτικός. Η ισορροπία ποιότητας – τιμής που κρατά πάντα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα κομμωτήριά του κάνουν τους πελάτες του πιστούς και συνεπείς στα ραντεβού τους!

Η αναγνώριση του Yannis Aristeidou ήρθε μέσα από τον τρόπο δουλειάς του στην εξατομίκευση των διαφορετικών χρωματικών τόνων, balayage, bronde, ανταύγιες και shatush, αφού είναι περιζήτητες στο κομμωτήριο του. Η μαεστρία στον χειρισμό του χρώματος ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών του οι οποίοι εμπιστεύονται απόλυτα ολόκληρη την ομάδα του. Μπορείτε να περιηγηθείτε στις φωτογραφίες από δουλειές του πατώντας εδώ.

Όσον αφορά τα προϊόντα μαλλιών, τόσο για περιποιήσεις, θεραπείες όσο και για styling, επιλέγει μάρκες υψηλής ποιότητας με συνεχή έρευνα και αποδώσεις βραβευμένες. Μερικά από τα προϊόντα που χρησιμοποιεί θα τα βρείτε πατώντας εδώ.

Κλείστε το δικό σας 1:1 δωρεάν συμβουλευτικό προσωπικό ραντεβού με τον hair expert Yannis Aristeidou πατώντας εδώ!

Ο Yannis Aristeidou χαίρεται να αναδεικνύει τον καλύτερο άνθρωπο που κρύβετε μέσα σας!

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε balayage τον ιστότοπο https://yannisaristeidou.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *